Reklame

Er du en person som er i tvil om hvem du var i ditt tidligere liv? Vi kan hjelpe deg. I dag er det enklere måter å finne ut om ditt tidligere liv.

Se nå litt informasjon som vi har skilt ut for deg og finn ut hvilken applikasjon du også kan bruke. Sjekk det ut og finn ut om ditt tidligere liv!

Se også:

Oppdag din opprinnelse, finn dine forfedre ...

Hva er tidligere liv?

Reklame

Tidligere liv er opplevelsene du hadde i fortiden som gjenspeiles i dag. Alt på grunn av avgjørelser tatt av oss.

Disse valgene er ansvarlige for om vi er menn eller kvinner, om vi er født inn i denne familien, om vi er fra denne eller en annen kultur, om vi har en mer aggressiv eller passiv personlighet osv.

Hvem var jeg i fortiden?

Mange lurer på om det er mulig å finne ut hvem de var tidligere. Mange kvinner vil vite om de var dronninger, menn om de var konger osv.

Reklame

Det flertallet passer inn med er vanlige, slaver, underdanige koner, bøddelmenn, det vil si vanlige mennesker som hadde enkle liv, men som ikke klarte å nå slutten av den tilværelsen med sin plikt oppfylt: å bli bedre.

Fortsett å lese…

Tegn på minner fra fortiden

Saiba da sua vida passada
Lær om ditt tidligere liv
Reklame

Vi lever ofte mer i fortiden enn i nåtiden. Derfor må vi forstå at vi ikke er bare i denne kroppen, i denne tilstanden til et åndelig vesen som lever en fysisk opplevelse.

Men få mennesker innser at det er tegn rundt oss som beviser eksistensen av tidligere liv, og vi legger ikke engang merke til dem. Sjekk ut noen av tegnene på at vi er i harmoni med det vi allerede har opplevd og som vises her og nå:

  1. Nyte filmer fra en bestemt epoke;
  2. Identifiser deg med et sted du besøker som du aldri har sett før;
  3. Å møte noen i dag og ikke like dem med en gang;
  4. Uforholdsmessig frykt: å være redd for ting, mennesker, steder, dyr ...
  5. Tilbakevendende drømmer som formidler det samme budskapet.

Åndelige avtaler

Men resultatet av alt vi har opplevd i tidligere liv sees i livene våre i dag. Det er en skala som til enhver tid må balanseres.

Så hvis vi i ett liv begår selvmord, må vi i dette livet lære å verdsette det. Fordi tenk på deg selv, som en sjel, din essens som planlegger din neste eksistens med hjelperne slik at du kan lære denne leksjonen.

Alt gjøres med dette i tankene. Dette er meningen med alt, dette er din livsoppgave: å oppfylle avtalene dine som er gjort for denne eksistensen.

Past Life Analyzer

Vi vil at du skal vite at Past Life Analyzer er et program for å analysere hvordan ditt tidligere liv var.

Etter å ha godkjent applikasjonens integrering med Facebook-profilen din, kan du nå se informasjon om livet du hadde for århundrer siden.

Noe informasjon genereres automatisk. Men når du bruker denne applikasjonen, viser den deg kjønn, fødselsdato, år og dødsårsak, og yrket ditt.

I tillegg til å avsløre litt om din personlighet, med klassifiseringer som hardtarbeidende, lojale, blant andre egenskaper.

Til slutt, vær klar over at Past Life Analyzer bare er en spøk og ikke har noe vitenskapelig grunnlag.

Som de fleste applikasjoner fokusert på sosiale nettverk, er det for deg å ha det gøy med Facebook-vennene dine. Last ned applikasjonen på din mobiltelefon, klikker på linken...