Publicidade

I dag går mange mennesker med mange helseproblemer, så de laget noen apper som hjelper folk å vite hvordan de har det, denne gangen vil vi vise deg hvordan du tar vare på og måler blodtrykket fra mobiltelefonen din, vi viser deg hvilken app har dette formålet å hjelpe deg, dette alternativet gjør livet lettere for folk og spesielt de som har blodtrykk, så det hjelper deg med å måle trykket når det synker eller øker daglig. Dette er imidlertid mulig med godkjenning fra det koreanske departementet for mattrygghet og medisiner (MFDS).

Denne blodtrykksmålingsappen har hatt sine teknologiske fremskritt takket være leger og brukere som hjelper appen med å forbedre seg hver dag, så blodtrykksmåling har blitt enklere og raskere å måle. Det er verdt å huske at denne applikasjonen ikke vil gi deg medisinsk hjelp, men den vil hjelpe deg med å måle trykket ditt slik at du raskt kan se etter en lege for å hjelpe deg, og vi vil forklare hvordan de fungerer i praksis.

Har du noen gang hørt om systolisk og diastolisk blodtrykk?

Publicidade

Systolisk blodtrykk er den høyeste verdien som oppstår under måling og er relatert til hjertets systoliske bevegelse.

På den annen side er diastolisk blodtrykk den laveste verdien og er relatert til hjertets avslapning. Blodtrykk som anses som normalt er systolisk 12 og diastolisk 8.

Sjekk ut noen av appene nedenfor for å måle trykket på telefonen din.

iCare

Publicidade

Denne applikasjonen er en av de mest installerte og velkjente applikasjonene for å måle blodtrykk, du trenger bare å trykke en finger på skjermen og en på kameraet på mobiltelefonen i noen sekunder, på den måten kan du måle hjertefrekvens, syn, lungekapasitet, hørsel, fargeblindhet og respirasjonsfrekvens, i programmet har også en trinnmåler, som registrerer hvor mange skritt du tok per dag.

Så så mye som vi har teknologien til å hjelpe oss med å overvåke hjertesykdommer, kan vi ikke unngå dem, appen hjelper til med å måle og ikke forhindre at trykket ditt øker eller reduseres, så det må alltid være viktig å opprettholde sunne vaner og ikke neglisjere dine helse slik at vi ikke har fremtidige problemer. Så i tillegg til appens tips for måling av blodtrykk, kan vi også legge igjen noen tips her for å unngå og kontrollere hypertensjon.

  • Kutt ned på saltinntaket, kutt ned på alkohol, slutt å røyke, hold en sunn vekt, prøv å kontrollere stress, tren fysiske aktiviteter og gå alltid til legen.
Publicidade

Så det riktige er at du spiser riktig og sunt, hvis du inntar alkohol, bør du redusere forbruket, blant dem er hovedsaken at du skal slutte å røyke, utnytte fritiden din til å trene fysisk aktivitet, så du vil kontrollere ønsket om å røyke og også ditt daglige stress, og det ideelle er å ha en generell kontroll en gang i året. Forlat aldri legen din uten dette årlige besøket. Så, ethvert problem som kan oppstå, vil det aldri være for sent å begynne å behandle det.

Benytt anledningen til å laste ned denne applikasjonen og mål presset ditt og ha kontroll på familiens press.