Publicidade

În zilele noastre, mulți oameni își folosesc telefonul mobil pentru a face multe lucruri, vă puteți imagina că se distrează folosind și explorând întunericul, precum oamenii cărora le plac aventurile pe străzi cu dispozitivul cu cameră de noapte. Așa că vă vom prezenta aplicațiile pentru camere termice care vă sunt utile. Când vorbim despre această aplicație, uneori ne gândim că pentru a o folosi, trebuie să plătiți, dar aceste aplicații se pot descărca gratuit și vă va oferi multe experiențe care vor fi realizate de camera telefonului dvs. mobil ca și cum ar fi au fost un aparat foto profesional.

Arătând foarte clar că aceste aplicații pot să nu fie la fel de precise ca camera reală de exterior, dar capacitatea acestor aplicații de a imita o cameră termică profesională. Deci unele fiind instalate pe Android și iOS, care vor simula o cameră cu infraroșu foarte reală.

Night Vision Thermal Camera

Publicidade

În această primă aplicație vei obține fotografii foarte clare în întuneric cu lanterna ta puternică. În plus, calitatea imaginii tale crește și atunci când folosești camera termică de vedere nocturnă, doar lângă telefonul tău mobil. În cadrul acestei aplicații există mai multe filtre convenționale și infraroșu pentru a stimula imaginile de detectare a căldurii, astfel încât camera telefonului tău mobil va surprinde totul ca și cum ar fi o cameră profesională.

Deci Nightg Vision Thermal Camera App, conține, de asemenea, multe caracteristici video, multe dintre aceste aplicații nu au această caracteristică. Aplicația are peste 1 milion de descărcări pentru cele mai bune funcții din clasă. Poate fi instalat doar pe telefoanele mobile cu sistem iOS.

Thermal Camera FX

Ajungem la această a doua aplicație, numele ei este Thermal Camera FX, aceasta este una dintre cele mai populare aplicații pentru camere cu infraroșu pe care le puteți utiliza, această aplicație a fost menționată în lista de 500 de produse unice și a primit multă recunoaștere în lumea aplicațiilor. Prin urmare, aplicația permite utilizatorilor săi să facă fotografii și videoclipuri în timp real și să vadă temperatura care se găsește, ceea ce apare în fotografie, cum ar fi obiecte, oameni, animale și etc.

Publicidade

În cadrul acestora există, de asemenea, câteva funcții de conversie a imaginilor normale în infraroșu folosind numai filtre digitale pe telefonul mobil. În plus, aplicația are o lanternă foarte puternică care te va ajuta să faci poze pe întuneric și au ieșit perfecte și foarte bine surprinse. Această aplicație poate fi descărcată pe Android și iOS.

VR Thermal & Night Vision FX

În cele din urmă, vă vom prezenta o aplicație numită VR Thermal & Night Vision FX, așa că dacă doriți să transmiteți videoclipuri în infraroșu folosind telefonul mobil, atunci în cadrul aplicației are câteva funcții de imagine în timp real care captează videoclipuri în direct interesante. În acest fel, puteți utiliza această aplicație pentru a converti fotografiile obișnuite în viziune în infraroșu sau pe timp de noapte de pe telefonul mobil.

Publicidade

Pe langa faptul ca poti capta viziunea in infrarosu si noapte, VR Thermal & Night Vision Fx iti permite sa faci mai multe modificari la fotografiile pe care le faci pe telefonul mobil, aceste componente uneori pentru o fotografie sunt foarte importante precum contrastul, saturatia, culoarea. și etc. Prin urmare, această aplicație ajunge să devină una dintre cele mai bune aplicații datorită caracteristicilor sale de cameră termică pentru utilizatori.

Poate fi descărcat doar de cei care au un dispozitiv Android.