Reklama

Veľmi rušná rutina už nestačí a keď máte voľno, pozeráte sa na mobilné dáta a nie je tam internet, takže to ide ťažko. Preto dnes chceme, aby ste mali prístup k bezplatnej wi-fi s aplikáciou, a preto vám pomôžeme.

Nie je ľahké byť na ulici bez internetu, pretože vždy potrebujeme niečo, čo potrebuje prístup na internet. Takže teraz skontrolujte, aké sú tieto aplikácie a vyberte si tú najlepšiu pre vás. Odhlásiť sa!

Instabridge

Reklama

Prvá aplikácia, o ktorej budeme hovoriť, je Instabridge, aplikácia, ktorá vám ako používateľovi umožňuje automaticky pristupovať k dostupným sieťam. Pretože táto aplikácia umožňuje užívateľovi zadávať manuálne, vidieť signál a miesto, kde sa vydáva.

Pomocou neho budete mať prístup k heslám, ktoré zadávajú používatelia pri pripájaní k sieti, bez toho, aby ste museli hackovať akýkoľvek druh Wi-Fi.

S ním sa budete môcť bezplatne pripojiť na web po celom svete, pretože zodpovednosť za toto bezplatné pripojenie leží na komunite používateľov, ktorí registrujú milióny sietí, nech sa pohybujú kdekoľvek.

Reklama

Nebudete tak riskovať, že vám na ulici dôjde internet, keďže aplikácia je dostupná pre všetky mobilné telefóny, a to ako na Android a iOS.

WiFi mapa

Po druhé, povedzme si o WiFi mape, čo je bezplatná aplikácia, ktorá vám pomôže objaviť a získať heslá a poskytne tipy a miesta s dostupným internetom. 

Reklama

Ponúka vám tiež niekoľko funkcií ako inteligentné vyhľadávanie, navigáciu na mapách, prístupové údaje a najbližšie Wi-Fi pripojenie a prístup k Wi-Fi cez Instagram, Facebook a ďalšie sociálne siete. 

Tenha acesso a Wi-fi grátis com app
Získajte prístup k bezplatnému Wi-Fi s aplikáciou

Umožňuje vám okrem zobrazenia najbližších hotspotov zdieľať internet so svojimi priateľmi. Má tiež veľmi zjednodušené rozhranie, aplikácia je bezplatná a dostupná na stiahnutie práve teraz do vášho mobilného telefónu. Android a iOS.

čítať o…

wifi vyhľadávač

Na treťom mieste tu máme WiFi Finder, čo je tiež jedna z aplikácií na získanie bezplatného WiFi. Vďaka veľmi jednoduchému a rýchlemu použitiu je dokonca možné zistiť wi-fi heslo sietí po celom svete a dokonca je možné ho použiť offline a skontrolovať rýchlosť. 

Uvedomte si však, že aplikácia nezobrazuje heslá pre súkromné siete, automaticky vás pripája k verejným sieťam. 

Funguje tiež podobným spôsobom ako ostatné, ktoré sme vám už ukázali, kde prístup k heslám prebieha na základe spolupráce.

Do ktorého si používatelia môžu zaregistrovať svoje prístupové kódy a aplikácia sa automaticky pripojí k sieťam, ktoré sú na dosah, prípadne veľmi blízko vás.

Na mape aplikácie sú zobrazené siete s najvyššou a najlepšou rýchlosťou uploadu a downloadu a možnosti sú signalizované farebnými indikátormi, červeným, žltým alebo zeleným, vybrať si môžete aj to, ku ktorému typu siete sa chcete pripojiť. Stiahnite si práve teraz Android a iOS.

voľná zóna

A na záver si povieme niečo o Free Zone. To vám dáva bezplatné Wi-Fi na vašom mobilnom telefóne, ale tiež umožňuje používateľovi používať nielen svoj počítač, ale aj notebook. Toto je však dostupné iba pre telefóny s Androidom. Má však webovú stránku, ktorá umožňuje vášmu počítaču alebo mobilnému telefónu pripojiť sa k niektorej z blízkych sietí WiFi. 

Webová stránka a aplikácia majú funkcie, ako je zoznam miest s verejnými sieťami s najvyšším signálom a automatické pripojenie, takže nemusíte zadávať manuálne. Je to veľmi jednoduchá a praktická aplikácia fungujúca aj na pozadí. Dostupné na stiahnutie na Android.