Reklama

Objavte 5 najlepších aplikácií na meranie bezplatného krvného tlaku na svojom mobilnom telefóne, je veľmi zaujímavé mať aplikáciu na meranie krvného tlaku na mobilnom telefóne v prípade núdze.

Pozrite si teraz:

PULZÁCIA A KRVNÝ TLAK

Reklama

Aplikácia Pulse and Blood Pressure môže zaznamenávať váš krvný tlak, pridávať poznámky a mať k nemu jednoduchý prístup merací denník.

Všetko prostredníctvom jednoduchého používateľského rozhrania, pretože táto aplikácia je k dispozícii iba používateľom iOS.

Strečing môže byť vo váš prospech, ak trpíte vysokým krvným tlakom.

SMARTBP

Reklama

Táto aplikácia je iná bezplatná verzia Je veľmi dobre známy pre meranie krvného tlaku na vašom mobilnom telefóne, má jednoduché a efektívne rozhranie.

Umožňuje vám zaznamenávať namerané hodnoty a sledovať zmeny krvného tlaku, analyzovať vaše údaje a zdieľať ich s ostatnými používateľmi.

Reklama

Okrem toho, že ide o ľahkú a jednoducho použiteľnú platformu, Aplikácia SmartBP vám pomôže zdieľať informácie o vašom zdravotnom stave so svojím lekárom.

Okrem systolického a diastolického tlaku môže používateľ zadať BMI, aktivovať a deaktivovať kontrolu hmotnosti a pridávať pozorovania.

Je to veľmi kompletná aplikácia, ktorá môže byť najlepšou aplikáciou na meranie krvného tlaku na našom zozname.

K dispozícii na bezplatné stiahnutie pre Android a iOS.

MONITOR BP

Dostali sme sa k jednej z aplikácií, ktorá je jednou z najpopulárnejších na našom zozname.

Je k dispozícii používateľom iOS len a ponúka širokú škálu nástrojov pre tých, ktorí chcú sledovať svoj krvný tlak.

Ak ste človek, ktorý má iphone Budete si ju môcť stiahnuť veľmi jednoducho a rýchlo.

Na meranie krvného tlaku na mobilnom telefóne však nie je ideálny.

Pretože pri jeho použití budete môcť zaznamenávať svoje merania, vytvárať grafy pre lepšiu vizualizáciu hodnôt, ukladanie a zdieľanie vašich údajov.

Takže budete mať väčšiu kontrolu nad svojim krvným tlakom a budete môcť svojmu lekárovi prezentovať organizované údaje.

MÔJ KRVNÝ TLAK

S aplikáciou Môj krvný tlak budete môcť organizovať všetky svoje údaje a hodnoty jednoduchým spôsobom pre ľahký prístup.

Oplatí sa však ujasniť si, že pomocou tejto aplikácie tiež nie je možné merať krvný tlak na vašom mobilnom telefóne. Ale v prípade tejto aplikácie vám umožňuje zahrnúť nielen hodnoty krvného tlaku, ale aj zvyky.

Platforma vám tak môže povedať, ktoré z nich by mohli narušiť vaše zdravie.

Ak teda v tomto prípade hľadáte najlepšiu aplikáciu na meranie krvného tlaku, Toto môže byť najkompletnejšie.

Pretože aplikácia je dostupná používateľom iOS.

MERANIE PULZU KRVNÉHO TLAKU

Nakoniec sme vám priniesli aplikáciu Blood Pressure Meter Pulse, no aj keď pomocou tejto aplikácie nie je možné merať krvný tlak na vašom mobilnom telefóne, má niekoľko funkcií, ktoré vám pomôžu sledovať krvný tlak.

Môžete si teda vytvoriť upozornenia, ktoré vám pripomenú, že máte vykonať meranie, okrem toho, že budete mať prístup k historickým údajom a grafom.

V rámci aplikácie má jednoduché a intuitívne rozhranie, ktoré vám umožňuje uložiť všetky vaše údaje pre ľahký prístup pri ich predložení lekárovi.

Preto by to mohol byť silný konkurent pre najlepšiu aplikáciu na meranie krvného tlaku, ktorá je pre používateľov dostupná zadarmo. Android a iOS.

Stojí za to nainštalovať.