Reklame

Oppdag apper for å gjenopprette slettede bilder og gjenopprett viktige bilder og filer med bare noen få klikk.

Å miste viktige bilder kan være en plagsom opplevelse, enten det skyldes utilsiktet sletting, enhetsformatering eller andre hendelser.

Reklame

Mobiltelefonene våre har tross alt blitt små digitale album fulle av bilder, notater, videoer, påminnelser og ulike minner i forskjellige formater.

Gamle bilder, en uforglemmelig tur, en utskrift som ikke skulle ha blitt slettet, viktige dokumenter, alt forsvinner med bare ett feilklikk.

Heldigvis, takket være den teknologiske utviklingen, er det nå mulig gjenopprette bilder slettes raskt og effektivt ved bruk gratis apper tilgjengelig på markedet.

Reklame

Se derfor de valgte applikasjonene i følgende innlegg.

DiskDigger bildegjenoppretting

O DiskDigger bildegjenoppretting er en av de mest populære og pålitelige applikasjonene for gjenopprette slettede bilder på Android.

Reklame

Med et enkelt og intuitivt grensesnitt skanner denne appen enhetens lagringsplass for nylig slettede bilder og videoer.

Du kan forhåndsvise de gjenopprettede filene og velge de du vil gjenopprette.

Videre støtter DiskDigger bildegjenoppretting en rekke bildeformater, noe som sikrer at du kan gjenopprette bilder i forskjellige filtyper og sende dem via e-post, Google Drive eller Dropbox.

AZ-gjenoppretting

O Az Recovery er et annet flott alternativ for Android-enhetsbrukere som ønsker gjenopprette slettede bilder og videoer.

Med denne appen kan du skanne enhetens lagringsplass for slettede filer og enkelt gjenopprette dem med bare noen få klikk.

I tillegg til bilder, støtter applikasjonen også gjenoppretting av videoer, lyd, dokumenter og komprimerte filer.

Så du kan gjenopprette en rekke tapte medietyper.

Det enkle grensesnittet krever ikke store ferdigheter for å få tilgang til de tilgjengelige ressursene, og anbefales til og med for de som ikke er veldig kjent med applikasjoner.

Filgjenoppretting – bildegjenoppretting

O Filgjenoppretting – bildegjenoppretting er en multifunksjonell applikasjon som tilbyr filgjenopprettingsfunksjoner, inkludert bilder, videoer og andre typer data.

Med det brukervennlige grensesnittet kan du skanne enhetens lagringsplass for slettede filer og gjenopprette dem raskt og effektivt.

Det er viktig å merke seg at det er mulig å forhåndsvise de gjenopprettede filene før gjenoppretting, både på intern lagring og minnekort.

På denne måten kan du velge bare de du er sikker på at du vil gjenopprette.

Gjenopprett slettede bilder

O Gjenopprett slettede bilder er en enkel og grei applikasjon designet spesielt for gjenopprette gratis bilder på Android.

Verktøyet har et intuitivt grensesnitt, som lar deg skanne enhetens lagring for både nylig og eldre slettede bilder og gjenopprette dem med letthet.

Uansett om det er telefonens interne lagring eller SD-kort, utfører appen en dyp skanning som søker etter alle slettede filer, inkludert de i skjulte mapper.

Som de tidligere nevnte, tilbyr den forhåndsvisningsalternativer for å hjelpe deg med å velge bildene du vil gjenopprette, og sikrer nøyaktig og effektiv gjenoppretting.

Konklusjon

Med disse appene er det lett å vite hvordan gjenopprette slettede bilder fra mobiltelefon, samt videoer, dokumenter, lyd og mange andre viktige filer.

Hvis du vil ha en pålitelig og omfattende gjenoppretting, er DiskDigger bildegjenoppretting det rette programmet for deg.

Men hvis du foretrekker noe mer spesifikt for bilder og videoer, er kanskje Gjenopprett slettede bilder og videoer et godt valg.

File Recovery - Photo Recovery er for de som leter etter avanserte filgjenopprettingsfunksjoner, og Gjenopprett slettede bilder er en enkel og direkte tilnærming.

Faktisk, uansett hva du velger, har de alle effektive funksjoner.

Så hold minnene dine intakte og gjenopprett de slettede bildene dine i dag!