Reklame

Finn ut hvordan få ekte følgere på Instagram effektivt, med enkle verktøy og uten å kjøpe noe.

Selv om praksisen med å kjøpe følgere er vanlig, er den helt uetisk.

Reklame

For øyeblikket hjelper noen applikasjoner skaffe tilhengere, uten behov for slik praksis, bare bruk de riktige verktøyene.

Takket være ressursene, som fremmer større interaksjon, gjør det lettere å nå det ideelle publikummet, forklar hvordan du kan få og beholde dem, og dermed tillate en betydelig økning i synligheten til profilen din.

Følg vårt utvalg nedenfor.

Ekte følgere og liker Pro

Reklame

O Ekte følgere og liker Pro er en gratis applikasjon for øke ekte likes og følgere på Instagram.

Han tilbyr profilanalyse, veiledning om hvordan du kan forbedre den, samt 24-timers support hvis du føler behov eller har problemer med applikasjonen.

Reklame

Funksjoner inkluderer profil- og målgruppevurdering, konkurrent- eller lignende kontoer, lokasjoner og hashtags.

Disse ressursene analyserer egenskaper som er grunnlaget for å definere dine potensielle kunder og dermed optimalisere profilen din, tid og følgelig, fokusere engasjementet på de riktige punktene, øke antall følgere.

Perforgram

O Perforgram er en annen applikasjon som bruker interaksjon med potensielle følgere, analysere profiler, plassering og hashtags, for å bygge en profil av kundene du ønsker å nå, og dermed kun se etter de som passer inn i denne kategorien.

Interaksjon og støtte, som den forrige, er 24 timer, har funksjonen Automatic Unfollow, analyserer kommentarer, liker og inkluderer en automatisk velkomstmelding for nye følgere.

I tillegg gir den ytelses- og tilbakemeldingsrapporter, samt innholdsevaluering, som bidrar til å identifisere mulige punkter for forbedringer og endringer.

Viktig informasjon

Få detaljert og oppdatert informasjon om applikasjoner gjennom offisielle nettsteder og Google Play.

Vi fremhever også at vi ikke er ansvarlige for feil eller problemer som kan oppstå fra applikasjonsdistribusjonsplattformer; ansvaret ligger helt hos utviklerne.

Denne artikkelen har kun som mål å informere og underholde, så dra nytte av og last ned appen som passer best for dine preferanser.