Annoncering

I dag skal vi lære dig noget rigtig fedt, vi vil have dig til at lære og spille flere sange på Alexa.

Vær opmærksom på, at så snart du konfigurerer alle enheder i alexa, kan du bruge stemmekommandoer til at afspille musik i forskellige rum i huset.

Annoncering

I øjeblikket virker dette kun med Echo, Echo Dot og Echo Show, og du kan kun afspille musik i en gruppe af flere rum. Alarmer, timere, flash-instruktioner og lydbøger afspilles kun på én enhed.

Se nu, hvordan du gør det!

Trin-for-trin guide til, hvordan du spiller flere sange på Alexa-enheder

Det første trin er at forbinde alle Alexa-enheder til det samme Wi-Fi-netværk. Alle Echos skal være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk, for at "Multi-Room"-tilstanden fungerer.

Annoncering

Derfor, hvis din router har to bånd, skal du sørge for, at alle enheder er tilsluttet det samme bånd. Disse routere udsender to forskellige netværk, som normalt har "5 GHz" og "2,4 GHz" i navnet. Tilslut alle enheder til 5 GHz-båndet, hvis det er muligt.

Derefter er det næste trin at åbne Alexa-appen. Tag din Android- eller iOS-telefon, åbn Alexa-appen og log ind på din Amazon-konto. Dens ikon er lyseblå med et talebobledesign.

Annoncering

Log ind på den samme Amazon-konto, som du registrerede Alexa-enhederne til.

Toque várias músicas em Alexa
Spil flere sange på Alexa

Tryk derefter på knappen . Som er i øverste venstre hjørne af skærmen. Dette åbner en pop-out-menu til venstre. Så du skal trykke Indstillinger. Denne mulighed er nederst i menuen. Tryk derefter på Multi-room musik. Denne mulighed er i afsnittet "Lydgrupper" under knappen "Konfigurer en ny enhed".

Følg de næste trin

Nu skal du klikke Opret gruppe. Det er en blå knap. Så spring dette trin over, hvis det er første gang, du opretter en gruppe. Vælg et navn til gruppen. Du kan vælge et standardnavn fra rullelisten eller indtaste et brugerdefineret navn ved at vælge "Tilpas“.

Klogt bør du vælg Echo-enheder du vil føje til gruppen, og tryk på Opret gruppe. Der vises et flueben i boksen til venstre for enheden for at angive, at den er valgt. Men så snart du klikker på knappen "Opret gruppe" nederst på skærmen, oprettes en gruppe for de enheder, du har valgt.

Det kan tage et par minutter at gemme gruppen og anvende ændringer på enheder.

I det næste trin skal du trykke på en sang i den gruppe, du lige har oprettet. Gå til et rum, der har en af Echo-enhederne, og sig navnet på kunstneren, sangen eller musikgenren og navnet på den gruppe, du vil afspille sangen.

Som et eksempel, hvis du har oprettet en gruppe kaldet "Downstairs" med alle Echo-enhederne på første sal, kan du sige "Alexa, play Daft Punk downstairs", og den vil begynde at spille en Daft Punk-sang på alle enhederne første sal.

Til sidst skal du gentage disse trin for at kunne oprette alle de grupper, du ønsker. Du kan også for eksempel oprette en gruppe "Ovenpå" eller "Hele huset". Du kan også oprette grupper med kun én enhed. Dette er fantastisk til sovesale. Sig for eksempel "Alexa, spil julemusik på Samuels værelse." Og nu har du lært, hvordan du gør det.