Annoncering

Mange mennesker leder efter en måde at stemme deres guitar på, men denne gang var det meget nemt. I dag har de lavet en app til at tune skurken gennem din mobiltelefon.

Din mobiltelefon er fuldt ud i stand til at overtage denne funktion, bare brug den rigtige applikation til det.

Annoncering

Nu vil du kende de bedste apps for dig til at tune dine instrumenter. Som guitartunere og meget mere. 

Apperne har også en række funktioner til begyndere og/eller erfarne musikere. Tjek ud!

fender tune

Denne første app, vi skal tale om, hedder Fender Tune. En applikation, der har en meget ren og direkte grænseflade, hvilket gør det nemmere for folk at bruge.

Annoncering

Den har en automatisk tilstand, hvor den lytter til akkorden og guider musikeren mod den perfekte stemning.

Indeni har den en manuel tilstand, hvor du skal vælge instrumentet og indstille det i henhold til instruktionerne. Applikationen har en kromatisk tuner og foruddefinerede profiler. At kunne installere i iOS eller android.

cifra club tuner

Annoncering

Denne applikation er brasiliansk og dens navn er Afinador Cifra Club. Den er ganske komplet, så du kan stemme ethvert strenginstrument, lige fra guitarer og akustiske guitarer til banjos og cavaquinhos, og endda violiner og celloer.

Den har kromatiske tunere, hvor brugeren løsner og strammer hver streng, indtil markøren bliver grøn, eller streng for streng, med meget beskrivende instruktioner.

Det er gratis og tilbyder endda køb i appen, som giver dig mulighed for at fjerne annoncer for ekstra tuning-profiler. Tilgængelig til download på enheder iOS eller android.

se nu: gratis mobil sporing app

CF melodi

APP para Afinar o violão
APP til at stemme guitaren

Lige så meget som CF Tune-appen er en eksklusiv guitartuner til iOS. Du kan også bruge den til at stemme din guitar. Ligesom de andre apps på listen har den en kromatisk tuner og er kompatibel med mange strengeinstrumenter.

Den har også en række forskellige tuning-profiler til forskellige situationer. Udvikleren sikrer også, at applikationens nøjagtighed er meget høj, takket være en meget mere følsom pickup end traditionelle. Helt gratis, Installer nu.

guitartun

En af de mest komplette og enkle af alle guitar tuning apps. Dens navn er GuitarTuna, en applikation, der lader dig stemme et stort antal strengeinstrumenter, inklusive guitaren. Indenfor det tilbyder applikationen meget klare og meget nemme tutorials for begyndere musikere at forstå.

Med en meget intuitiv grænseflade er den udviklet af musikere og har specialiserede funktioner. Ligesom professionel tuning nøjagtighed har den også en metronom, læringsspil, bibliotek og mange andre funktioner.

En gratis app til at bruge i starten, men tilbyder køb i appen for ekstra funktioner. Download det nu på din iOS eller android.

pro guitar tuner

Til sidst tog vi Pro Guitar Tuner med, som er en meget grundlæggende guitartuner. Det ender med at fungere som en kromatisk tuner til traditionel tuning. Den understøtter flere instrumenter og er meget enkel at bruge, men overordnet er den meget mere spartansk end sine konkurrenter.

Men for dem, der ønsker at holde tingene enkle, kan det være et godt valg. Pro Guitar Tuner er gratis, men tilbyder køb i appen for at fjerne annoncer og tilføje ekstra tuning-profiler. Den fås til android og enheder iOS.